Ouderportaal, wat staat er in en hoe werkt het?
Alle ouders van onze school kunnen inloggen op het ouderportaal. Het ouderportaal is gekoppeld aan ons leerling administratiesysteem.

In dit ouderportaal kunnen ouders zien welke kinderen er in een klas zitten (namenlijst), wat de administratieve gegevens zijn van hun kind (hoe staan adres, nummers en noodnummers op school geregistreerd) en welke leerkrachten wanneer voor de groep staan. Daarnaast zijn er berichten, oproepen voor hulp, foto albums en documenten die ouders van de groep waarin hun kind zit kan inzien. Als laatste mogelijkheid is er de module "oudergesprekken" Hier kunnen ouders intekenen voor oudergesprekken.
Naast de groepsspecifieke informatie worden er ook algemene berichten geplaatst die alle ouders aangaan. (voorheen de nieuwsbrief)
Wekelijks ontvangen ouders op vrijdag een verzamelmail met daarin de geplaatste berichten van de afgelopen week.

Wanneer een bericht meteen ouders moet bereiken gaat dit via en spoedbericht. Deze ontvangen ouders meteen via de mail of verschijnt in de app.
De app-versie van het ouderportaal is te vinden in de Appstore en in de Playstore.

Als een leerling ingeschreven wordt op onze school, wordt het ouderportaal meteen geactiveerd. Ouders krijgen een mail met inloggegevens. 
Het is ook mogelijk voor mensen die extern met school betrokken zijn om een account op het ouderportaal te krijgen.